Official website of Vimax Pills affiliate

 Stokis vimax area kota kinabalu - Try Vimax Male Virility Enhancement Pill 

 Try and Buy Vimax Male Enhancement Stokis vimax area kota kinabalu 

EFFECTIVENESS
Why Vimax is #1 Supplement For Men
SAFETY
Only the highest quality herbal ingredients from around the world are used to manufacture Vimax Pills
TESTIMONIALS
Since 2001, Vimax Pills have been purchased by over 1,000,000 men worldwide. Our product is trusted by men around the world for its great effectiveness and safety
60
DAYS
GUARANTEE

If you have been taking the pills as directed and you are not satisfied with the results, return all bottles back to us within 2 months from the date you received the product and receive a full 100% refund including shipping. No questions asked.

Refund Request Form
SIZE ADVICE
Professional Opinion of Dr. Mario Dumitrascu,
M.D.Vimax Group


MYTHS

Women have long said: "It's not the size, but the movement that matters" when trying to soothe feelings of men. Women have been a long time under the thumb of men who said that a man is lying next fruitful, despite the lack of a large volume of the penis. Women also say that discuss the size of the penis is meaningless, because the penis can not grow.
This point of view minimizes the importance of penis size. The vagina is an elastic structure and responds differently to different shapes and sizes. In addition, most studies show that the size of the penis in the total body is a fairly good indicator of female sexual selection in nature. Evolutionarily speaking, female Homo sapiens has always been the choice of sexual partners. The whole history of man Homo sapiens shows that men who were very well provided succeeded better.



THE AUTHENTIC WOMEN’S PENIS SIZE PREFERENCE CHART

the authentic women’s penis size preference chart Across the board, beyond races, nationalities and age, the average	male is between 5.5'' and 6'' in length erect

RACIAL FACTORS IN PENIS SIZE

Despite the strengthening of each ethnic-based penis stereotype imaginable the map below really contains several surprises, as well as the most powerful country in the world seems to be the least strenghtful where it counts.

RACIAL FACTORS IN PENIS SIZE

All the links and descriptions on this page are taken from public sources such as search engines (google.com, yahoo.com, bing.com). However, if you think any data on this page violates your copyright, please send an message from "Contact Us" page and the links and descriptions of full page will be removed.

  1. December 13, 2015

    Comments about this video:

  2. December 14, 2015
    vimax cock grow barcelona i1
  3. December 11, 2015
    vimax stores i2
  4. December 4, 2015
    comprar vimax espana i3
  5. December 17, 2015

    Comments about this video:

  6. December 8, 2015
    how much is vimax i5
  7. December 6, 2015
    buy vimax in rome i6
  8. December 16, 2015
    extreme no y vimax en mexico i7
  9. December 18, 2015

    Comments about this video:

  10. December 5, 2015
    vimax penis enlargement i9
  11. December 10, 2015
    vimax in greece i10
  12. December 15, 2015
    vimax pillsjapan i11
  13. December 12, 2015

    Comments about this video:

  14. Popular pages:
     (vimax 6 month results)
     (buy vimax in dubai aed farmacy)
     (where can i get vimax shop in roma)
     (vimax in dubai shops)
     (alguem ja tomou vimax)
     (stokis vimax area kota kinabalu)
     (vimax portugal comprar)

  15. December 3, 2015

    Comments about this video:

  16. October 8, 2015
    alguem ja tomou vimax i1
  17. December 12, 2015
    stokis vimax area kota kinabalu i2
  18. November 22, 2015
    vimax quero comprar i3
  19. December 11, 2015

    Comments about this video:

  20. September 19, 2015
    vimax compra en venezuela i5
  21. December 1, 2015
    vimax in qatar mobile number i6
  22. November 28, 2015
    vimax cock grow barcelona i7
  23. October 17, 2015

    Comments about this video:
    This is true documentary weed. But in Malaysia only illegal and also many people don't know weed it's good medicine for health. Please believe on this.. ganja ialah ciptaan tuhan...xmungkin tuhan ciptakan dadah untuk manusia.hanya manusia yg ciptakan dadah itu.. Awesome documentary about weed Yusuf Aziz.. Spread the news for a better future for Malaysia :D #weedisgood.
    Very good and strong content matter. Pretty much covers most of the obstacles and dangers that medical users face in Malaysia. Well done considering it's a one-man production with a limited budget. That said, I think it'd have more of an impact if 1) the couple's faces are blurred during the interviews, 2) the couple interviewed is not used during reenactment scenes to avoid lessening the credibility of the interview, 3) it includes the doctor's opinions on whether there are successful cases in Malaysia, and if it can be a viable legal option in the future, and 4) some sort of document is shown at the end (ie before the skateboarding scene) which states that the cancer can no longer be traced in the young man's body. Apa-apa pun, GOOD JOB and THANK YOU bro. Salut!.

    I'm Indonesian who live in susse,was touched when i saw this video!IT SHOULD NOT BE CRIME FOR PEOPLE TO HEAL THEMSELVES THROUGH A MEDICINE SAFE AND EFFECTIVE AS GANJA!! GANJA CURES EVERYTHING EXCEPT STUPIDITY!!when your cures illegal,you're forced to make choice!!Iwish that you will get better soon!!.
    the moment i saw him,i knew he was a stoner before he even caught with cancer. anyhow,this type of evidence is what we need to decriminalize. . Thanks for making this documentary! It's a long and hard struggle to decriminalise this 'drug'. Let's start NOW!.

  24. December 4, 2015
    vimax stores i9
  25. September 29, 2015
    comprar vimax espana i10
  26. December 10, 2015
    how much is vimax i11
  27. October 24, 2015

    Comments about this video:

  28. November 21, 2015

    Comments about this video:

    Stokis Tasly sudah dibuka di Inanam Taipan, Sabah. Dapatkan produk TASLY DANSHEN PLUS, herba penawar jantung dan lancarkan darah. 100% ekstrak tumbuhan, lulus KKM dan halal. JANGAN tunggu sampai saluran sudah sempit baru bertindak! Bagi diri anda satu peluang untuk mencuba TASLY DANSHEN PLUS. Anda boleh menjimatkan puluhan ribu ringgit yang mungkin anda perlu belanjakan untuk membeli ubat, suntikan atau pembedahan yang mahal pada masa depan. Anda juga boleh mengelakkan masalah kesihatan yang lain secara semula jadi tanpa sebarang kesan sampingan. Bukan setiap kali pun anda begitu bernasib baik! Hubungi HOTLINE TASLY SABAH STOKIS No 7 Tingkat 1 Blok A, Lorong KK Taipan 1, Inanam New Township, 88450 Kota Kinabalu, Sabah 012 - 866 4927 (MOHD TAJUDIN) 012 - 866 4189 (SITI MARDIAH)https://youtu.be/80aodl64Uns.

    Stokis Tasly sudah dibuka di Inanam Taipan, Sabah. Dapatkan produk TASLY DANSHEN PLUS, herba penawar jantung dan lancarkan darah. 100% ekstrak tumbuhan, lulus KKM dan halal. JANGAN tunggu sampai saluran sudah sempit baru bertindak! Bagi diri anda satu peluang untuk mencuba TASLY DANSHEN PLUS. Anda boleh menjimatkan puluhan ribu ringgit yang mungkin anda perlu belanjakan untuk membeli ubat, suntikan atau pembedahan yang mahal pada masa depan. Anda juga boleh mengelakkan masalah kesihatan yang lain secara semula jadi tanpa sebarang kesan sampingan. Bukan setiap kali pun anda begitu bernasib baik! Hubungi HOTLINE TASLY SABAH STOKIS No 7 Tingkat 1 Blok A, Lorong KK Taipan 1, Inanam New Township, 88450 Kota Kinabalu, Sabah 012 - 866 4927 (MOHD TAJUDIN) 012 - 866 4189 (SITI MARDIAH)https://youtu.be/80aodl64Uns.

  29. October 28, 2015

    Comments about this video:

  30. November 27, 2015

    Comments about this video:

  31. November 1, 2015

    Comments about this video:

    fooyoo konek blh besar power ni,tapi takut pulak bini, atau girlfriend lari pasal besar sgt ni, nanti bapok pulak yg kejar haruuu.
    masih ada yg tak paham lagi nk guna, faktor keselamatan dan kesan sampingan dia.. buat lah video yg bagus sikit. biar org paham cara nak guna dia. alamat pun tak bagi, nak beli mcmana adoiii....
    Macamana mau beli benda ne...harga termasuk kos penghantaran ke Kota Kinabalu...ada ejen ka kat Sabah.
    Ada lagi jln alternatif x payah kuar belanja..tarik dgn lori 2 pun guna sarang tebuan..selamat mencuba..ha.ha..ha... . paloi betul, kalo dah tebuan gigit nak men mcm mana lagi, besar memang besar tapi sakit korang yang rasa sndiri. x fikrlah buat malu kaum adam ja..
    spa kata besarkan tue ubah ciptaan Allah...korang belajar mna...besarkan x salah...x ubah ape2 pon..yg ubah ni korang POTONG batang korang, korang bedah tambah ag satu batang...tu baru ubah...ni nme dia RAWATAN...utk BINI kita jgk...cm aq ckp...jgn smpai bini lari..main ngn org lain..kita kena bg kepuasan jgk kt isteri...klu isteri main lain sbb x puas ngn kita, tu salah kita sbb x nk usaha puaskan dia..yg kita taw, kite je puas...buat x smpai 10 minit...bini tgh stim lg...kita da tumbang...

    bersyukurlah ngan apa yg tuhan bagi...x payahlah nak samakan ngan awang hitam susah nanti.kau orang ingat perempuan ni suka ke pada balak yg besar...kau silap.tu sebab mana isteri yg dah beranak selalulah amalkan jamu agar peranakan tu mengecut.kalu x jangan kan timun tangan pon boleh masuk dengan mudah...yg penting jgn sampai mati pucuk.jagalah kesihatan.

    perhatian jangan beli jangan gunakan jangan ubah ciptaan allah swt jangan sia sia kan ahkirat anda biar hidup ini tergadai insyallah berbahagia di sana.

    SALAM, SY ADA MENJUAL ALAT "SIGNAL KING" YG BERUPAYA CONNECT WIFI MAMAK, MCD, KFC, OPEN WIFI DI SEKITAR ANDA SEJAUH 2KM* [OPEN AREA], IANYA JUGA MAMPU CONNECT WIFI YG MEMPUNYAI PASSWORD. ANDA TDK PERLU LG UTK BYR BIL INTERNET SETIAP BLN. DAN NIKMATI PELBAGAI PILIHAN WIFI MENGIKUT KESUKAAN ANDA. BERMINAT BOLEH TEMPAH SECARA ONLINE MELALUI SY DGN MENGHUBUNGI 019-9941529 (FAIZ) UNTUK ORDER. SILA LAYARI BLOG SY UTK MAKLUMAT LEBIH LANJUT. POPPYWIFIHACKING.BLOGSPOT.COM. .

    klu main ckp bersyukur dgn ap yg ad, smpai bila2 bini korang x puas...kita buat nie bukan utk kita jer...utk bini,,,,bila batang da besar...panjang, baru bini suke...betol x..skrg bukan soal bersyukur ke ape...klu mampu puaskan bini xpe..jgn nanti bini main ngnn org lain dah ler...main ngn org lain, sedap plak sbb yg org tue PANJANG dari kite nye...so, BAIK kita PANJANGKAN kita nye...baru bini x lari...ni satu silap org melayu skrg...x fikir sume nie..fikir ke puas sendiri..isteri x puas...
    Kami membawa pasangan untuk berkahwin secara sah di pejabat Majlis Agama Islam Thailand. Pernikahan ini adalah sah mengikut hukum syarak dan diiktiraf oleh Kerajaan Malaysia. Insya-Allah urusan boleh dijalankan dalam 2 hari sahaja & dokumen lengkap dapat diterima pada hari tersebut. Sekiranya berminat, sila hubungi :- DRINA DMARYA RESOURCES No 7 Tingkat 1, Simpang 4, Teluk Pulai (Atas Kedai Kek Bee's) Tel : 03-33745230/ 013-3311606 WEB KAMI : kahwinthaibest.blogspot.com drina1998.blogspot.com . korang x jga pemakanan...mmg r x jadi...korang kne jgk jga pemakanan...aq pakai jadi jer...skrg BATANG aq da besar...mmg puas hati...panjang pon panjang...tp aq pakai produk lain...mmg puas la...tunjuk kat perempuan terbeliak biji mata...mcm batang negro...bayangkan....

  32. October 29, 2015

    Comments about this video:

  33. November 20, 2015

    Comments about this video:

  34. November 10, 2015

    Comments about this video:

    Saya seorang yang telah mati pucuk sakit yang saya alami selama belasan tahun sehingga berpisah dengan isteri saya disebabkan tak mampu bagi kat isteri saya nafkah batin dan cuba kawin lain tapi hanya terputus di tengah jalan sahaja. Dan saya pernah cuba produk lain semuanya gagal dan tiada kesan pada saya dan saya rasa putus asa dengan produk2 yang saya ambil. Pada masa sekarang ni setelah saya buka internet dan buka tentang vimax ni dan saya cuba produk vimax ni pada masa sekarang ni telah ada buat perubahan pada botol pertama dan saya masuk botol kedua sekarang ni nampak perubahan bagi diri saya dan saya ikut nasihat dari pembekal vimax..

  35. October 6, 2015

    Comments about this video:

  36. October 26, 2015

    Comments about this video:

  37. November 12, 2015

    Comments about this video:

  38. December 9, 2015

    Comments about this video:

  39. October 27, 2015

    Comments about this video:

  40. October 16, 2015

    Comments about this video:

  41. November 9, 2015

    Comments about this video:

  42. October 31, 2015

    Comments about this video:

  43. October 22, 2015

    Comments about this video:
    Untuk makluman semua, sy pernah menjadi mangsa vimax tiruan (biru putih)ni. Lebih krg 3 botol sy beli, mkn kepala jd pening, rasa loya & susah nak tido malam & paling teruk masuk wad selama 4 hari kerana demam teruk..
    I've tried every method out there... The only thing that works for penis enlargement is the sizetrac penis extender. I have been using the sizetrac penis extender to add size to my penis. The results are natural permanent penis enlargement. The sizetrac penis extender was even featured on Manswers. I have gained 2 inches in length and 1 1/4 in girth. It works! Google sizetrac.
    Bg aq vimax yg aq mkn menjadi la.adik bwah ni dh smpi8inci dh.bru nk bulan ketiga.vimax ori canada la.tp bkan dri myidaman.dri vimaxperlis.terbaik.
    korang ni bingai ke apefikir logik la bro,vimax terkenal sbb ingredient dier yg semulajadi 100% herba dan selamat n xde side effect negatif...korang xleh fikir keade ke serbuk putih tu 100% herba bangang punye org la amik vimax biru putih tu beli harga rm160,aku jual yg ori tu pon same harga rm160..nanti saket kang amik vimax ciplak padan muke,risiko kene amik la,aku sanggop amik risiko order dari canada terus,sbb dorang international dan xkan kencing,papahal email aku kat xt_Ali2 hotmail.com.
    gayo Biarlah yang kata tiruan tu dari kementerian kesihatan bukan yang bisnes vimax juga. Jual sampai rm320....

  44. October 12, 2015

    Comments about this video:

  45. October 21, 2015

    Comments about this video:

  46. October 3, 2015

    Comments about this video:

  47. October 15, 2015

    Comments about this video:

  48. November 5, 2015

    Comments about this video:

  49.  (where can i buy vimax in abu dhabi)
     (extreme no vimax)
     (penis enlarger vimax pharmcy in kathamandu pokhara nepal contact no giv.)
     (vimax pills in greece)
  50. December 16, 2015

    Comments about this video:

  51. October 29, 2015
    vimax cock grow barcelona i1
  52. December 2, 2015
    vimax stores i2
  53. December 14, 2015
    comprar vimax espana i3
  54. December 7, 2015

    Comments about this video:

  55. October 28, 2015
    how much is vimax i5
  56. November 29, 2015
    buy vimax in rome i6
  57. December 15, 2015
    extreme no y vimax en mexico i7
  58. October 20, 2015
    vimax penis enlargement i9
  59. October 22, 2015
    vimax in greece i10
  60. November 18, 2015
    vimax pillsjapan i11
  61. November 6, 2015
    stokis vimax area kota kinabalu i1
  62. December 12, 2015
    vimax quero comprar i2
  63. December 3, 2015
    vimax compra en venezuela i3
  64. December 10, 2015
    vimax in qatar mobile number i5
  65. December 2, 2015
    vimax cock grow barcelona i6
  66. December 8, 2015
    vimax stores i7
  67. November 13, 2015
    vimax cock grow barcelona i1
  68. December 11, 2015
    vimax stores i2
  69. November 8, 2015
    comprar vimax espana i3
  70. November 9, 2015
    how much is vimax i5
  71. December 1, 2015
    buy vimax in rome i6
  72. November 11, 2015
    extreme no y vimax en mexico i7
  73. November 21, 2015
    vimax penis enlargement i1
  74. December 2, 2015
    vimax in greece i2
  75. December 5, 2015
    vimax pillsjapan i3
  76. December 17, 2015
    human disease vimax dew i5
  77. November 10, 2015
    buy vimax in dubai aed 15 i6
  78. December 1, 2015
    where can i get vimax shop in roma i7
  79.  (donde se compra vimax en peru)
     (adress shop vimax in qatar)
     (vimax cock en chile)
  80. December 12, 2015
    vimax in dubai shops i1
  81. December 18, 2015
    capsulas vimax i2
  82. November 29, 2015
    vimax colour i3
  83. November 23, 2015
    alguem ja tomou vimax i5
  84. December 7, 2015
    stokis vimax area kota kinabalu i6
  85.  (vimax stores in zimbabwe)
  86. November 27, 2015

    Comments about this video:
    apa yang berlaku dekat ranau sabah,saya dapat berita daripada kawan saya,ada sekumpulan jemaah tabliq dari india/pakistan,baglades nak masuk salah satu surau di ranau telah diusir oleh pengusaha di sana.Akibat itu Allah murka dengan perbauatan org yg menetang/cuba menghalau org yag buat usaha agama/dakwah ini.Jestru itu Allah telah meghantar jemaah itu jauh ke sandakan selapas itu berlakulah gempa....
    tgh tingu tu batu bgulik jatuh, trus ba sy tebayang mncmn org2 di atas tgh struggle mo hidup... mna lg hero2 kita ada di sana...adui..rip la brothers... we promise u will never be forgotten.

    +Arti Depretis Nama kamu bunyi seperti nama orang Indonesia. Jangan-jangan kamu ni seorang provokator dari seberang ya.
    Nak benci apa pulak..aku ok je dgn org sabah kt melaka nie..yg aku xsuka pendatang haram jadah je kt malaysia!!!ko nie sakit nie gi mkn ubat!!!. cepat2 pindah ke tempat lain sbb xlama lagi sabah akan ada gunung berapi...plat bumi sentiasa bergerak...tidak mustahil lingkaran api pasifik akan berubah lokasi. jgn main pukul rata, satu mulut tidak mewakili semua jiwa. saya melayu juga, tinggal di sabah hampir sembilan tahun. sudah mendaki gunung kinabalu pada thn 2006. saya yakin semua bersimpati kecuali manusia yg tk berhati perut.. semoga semua selamat dan kembali tenang.. ckp 1 malaysia.. tapi bila berlaku gempa bumi macam nie berapa org yg bukan orang sabah peduli tentang nie.. sorry to say la..now org semenanjung pduli tentang hal politic daripada hal nie.. kononnya bangga gunung kinabalu gunung tertinggi bila ada kejadian mcm nie..boleh kira berapa org ja ambil tau n berapa org ja concern...

  87. December 6, 2015

    Comments about this video:
    +Eky Labuan ya sebanyak 15 gegaran kecil di rekodkan hari ni di kawasan kinabalu park,,,banyak2 bersabar ya saudara2 di Sabah ya dgn ujian ALLAH ini,,.
    Sbenarny kita tidak tau gegaran di bumi Sabah mungkin ada sangkut paut dengan org yg telanjang di atas puncak gunung kinabalu.

  88. November 22, 2015

    Comments about this video:
    Salam KiniTV. Kalau boleh tukar sikit tone jurucakap berita sbb semua jenis berita suara dia mendatar jer. Takde feel bila org dengar. Namun pengisian berita adalah baik. Itu jer. Terim kasih..
    Well, I don't believe in any mountain spirits, but I do think these 'tourists' got what was coming to them. If you don't want tourists to act rudely or indecently in your country, then you shouldn't do so in theirs: it's common sense..

    Woii..koe ni ah masuk tempat orang buat kurang ajar kalu kami masuk tempat kamu buat benda yg sama apa kamu rasa ah..sialllll...babi..kimakkk...anjing...binatang...mati lah kmuoarang sana buat cm toe ini sabah bro bukan negara kamu tmpat kau boleh lah buat cm toe tapi sabah jangan sesekali..skarang kmuorang buat cm toe orang lain yg jadi mangksa palui...btul kamu ni..ko rubah oku nopo dokoyou ngaih mangan ku padalai kopio..patayon ku moti..mimang amau koilo menghormat kou doh tulun sabah boh kurang ajar banar ..miagal po rogon moi lumabas hilo osonong nung agayoh toli ni itie okoro miagal noh doh lidi kalapa sawit botutong kopio oh bantaton...banar siallll...tuiiiiiikkkk...kimakkkkkkkk...
    Fuck u all bitch. Dont Come sabah again. Hope u All dead.Amin Ya Allah. That reason why earthquake happen.. . Earthquake has nothing to do with this incident.. It was "his" decision. Some people are blinded with weird superstitious thing and believe. *yawn! If something bad just happened.. Well it just happened.. Pray to Allah.. And get over it. Itu Taqdir.. Saya salahkan pihak berkaitan kerajaan kerana tidak mengeluarkan amaran bahawa gempa bumi akan berlaku di borneo Ranau.. Sekurang-kurangnya penduduk sudah bersedia atau pihak Taman2 sabah menutup pusat pelancongan itu sehari dua... As expected something would happen if u dont follow the warn from local resident...fuck them who feel they are right...
    Memang le bro kalau dah datang negara kita jangan le buat tak senonoh habis semua tempat dia orang nak buat tak senonoh bukan apa Bro nanti kita yang kena musibahnya.Bro u tak ingat ke stunami ,p.pinang pun dah kena sikit itu amaran bro ,Bro tempat p.pinang yang kena sikit bro ,mat salah dah mula sepatu bogel pun ada bro ini bukan cerita buat buat bro member saya kerja tepi pantai itu Bro ada yang perempuan hanya tutop bahagian lubang je bro buah dada pun tak tutup bulu cipap terkeluar je member pulak tu bujang apa nak ada dia kata puas le cuci mata sambil kerja itu sebabnya ok kit bro lebih baik kita pentingkan masa depan negara kita dan keselamatan kita.

    Poor people... never go to a primitive superstitious shithole if you don't want your vacation ruined. :/.

    +Seymour13 You know they are in a foreign country. If you can't respect someone else's beliefs and culture in their own country then don't go or go to jail....

    +madbug1965 Oh posh. No action was taken until after the earthquake, which they blame the tourists for. This has nothing to do with respecting beliefs, this is about superstition and scientific illiteracy gone wild. Logic doesn't change depending on geography, they didn't harm (or even inconvenience) anyone, so any action taken against them is by definition wrong. And that you would go so far as to justify jail time (which is supposed to be for bad people who are actually a danger to the rest of society; killers, rapists, etc.) is very worrisome and utterly retarded. Oh dear they got naked on top of a fucking mountain, boo-fucking-hoo what horror... But sure, let's resort to human rights violations 'cuz why the fuck not. :/.

    In this day and age there are still morons who believe that there earthquakes can be caused by naked people on mountains... What the Fuck!! Jesus... What a fucking morons... Tectonic plates crashing into each other causes earthquakes you underdeveloped imbeciles! Not people naked on a mountain. And if people are not suppose to be naked, then why the hell are all people born nude If Gods are all powerful couldn't day deliver us all dressed. MORONS!.

    ini bogel kecoh sangat lah tapi yg tunjuk punggung x ada orang kecoh bising pula ,ini mesti semua orang jenis yang sama ,si bodoh .

  89. December 4, 2015

    Comments about this video:

  90. November 29, 2015

    Comments about this video:

  91. December 18, 2015

    Comments about this video:
    Solute kpd para guide taman yg bertarung nyawa menyelamatkn para pendaki yg stranded...r.i.p kpd guide yg terkorban...solute you.
    I DARE THOSE 10 STUPID/IDIOT/OUTDATED MIND/RUDE TO COME FOWARD AND CLAIM THEIR PRIZES HERE IN SABAH. THOSE CHILDREN ESPECIALLY ARE INNOCENT AND I DONT SORRY FOR MY INGERIS. I TOLD YOU MY FRIEND SABAHN HERE ARE PLEASE TO SEE YOU GUYS AGAIN. MAYBE YOU CARE MAYBE YOU DONT BUT REMEMBER THIS we will come for you..
    I was still sleeping when the quake happened at 7:16 am in my apartment at Kota Kinabalu. Goddamnit,it was enough to scare the sh*t out of me. My friends from Ranau called,and they say that place was almost torned apart.... Saya turut bersimpati dan takziah kepada keluarga2 mangsa maut. 😓 Semoga mangsa2 di kawasan kejadian selamat dan kemalangannya tidak berterusan. Dan juga saya turut mengharapkan doa semua memberkati.. RIP kepada yang terkorban... tabik hormat kepada mereka sbb bertarung nyawa menyelamat kan mangsa mangsa gempa bumi di sana/... semoga mereka yang lain selama dan dijadikan sebuah iktibar kepada diri kita... Allahuakhbar.... Saya turut bersimpati dan takziah kepada keluarga2 mangsa maut. 😓 Semoga mangsa2 di kawasan kejadian selamat dan kemalangannya tidak berterusan. Dan juga saya turut mengharapkan doa semua memberkati..
    Oh wahai kawan, jangan mempersalahkan perkara ini sebagai punca kejadian gempa bumi ni. Teruskan berdoa keselamatan mangsa2 di tempat kejadian dan kejadian itu tidak berterusan. Lagipun, pelancong2 yang melakukan kesalahan itu telah ditahan oleh pihak polis di lapangan terbang.

    +Resurei Hosto Maybe but kita tak tahu perkara spiritual coz tak boleh nmpak dgn mata kasar... Zaman dahulu puncak gunung kinabalu adalah tapak kubur bagi penduduk yang mempercayaai fahaman t'tentu 2 pn paganisme... Selalu kita dengar ttg tmpt yg keramat & kita kena jaga kelakuan serta tertib coz takut mcemar tmpt tsebut... Sblm ni mmg xprnh blaku kes pgunjung bbogel dipuncak gunung until what happen now...mungkin secara kebetulan tp spt yg saya katakan td,kita tidak tahu dr segi spiritual... Jika nak naik gunung ni pn kena alert dgn syarat yg ditetapkn walaupn nmpak remeh...salah satunya jgn tegur jika nmpk benda 2 perkara yg biasa kita lihat ttp blaku semasa pdakian... Di zaman moden ini kita kdg2 selalu leka dgn arus pbangunan sehingga lupa bahawa bukan kita saja mendiami bumi ini... Saya tidak menolak kemungkinan ttg unsur ghaib...i know coz i am sabahan n this is my hometown.
    ni sebab mat salleh pkmak aritu la neh bogel kt ats..knp xpukul je dorang ramai2 masa turun aritu..xpnh2 gempa bumi kt gunung kinabalu...
    Oh wahai kawan, jangan mempersalahkan perkara ini sebagai punca kejadian gempa bumi ni. Teruskan berdoa keselamatan mangsa2 di tempat kejadian dan kejadian itu tidak berterusan. Lagipun, pelancong2 yang melakukan kesalahan itu telah ditahan oleh pihak polis di lapangan terbang. Awak boleh search beritanya di google..

    +Resurei Hosto maaf tuan..sy waras lg..ini semua kejadian alam kehendak Tuhan..sy cuma menyampaikan emosi sy terhadap sikap kurang ajar sesetengah pelancong ni..terima kasih menegur sy dgn bijak.. :).
    Roh nenekmoyang di gunung kinabalu sudah marah.pasal matsalleh bogel.gunung kinabalu tempat suci bagi kaum kadazandusun.sebab tak ada tindakan..
    Natural Disasters are God's Wrath The LORD is a jealous God, filled with vengeance and wrath. He takes revenge on all who oppose him and furiously destroys his enemies! The LORD is slow to get angry, but his power is great, and he never lets the guilty go unpunished. He displays his power in the whirlwind and the storm. The billowing clouds are the dust beneath his feet. At his command the oceans and rivers dry up, the lush pastures of Bashan and Carmel fade, and the green forests of Lebanon wilt. In his presence the mountains quake, and the hills melt away; the earth trembles, and its people are destroyed. Who can stand before his fierce anger Who can survive his burning fury His rage blazes forth like fire, and the mountains crumble to dust in his presence. The LORD is good. When trouble comes, he is a strong refuge. And he knows everyone who trusts in him. But he sweeps away his enemies in an overwhelming flood. He pursues his foes into the darkness of night. (Nahum 1:2-8 NLT) ..[Jeremiah 18:7:10].. If at any time I announce that a nation or kingdom is to be uprooted, torn down and destroyed, and if that nation I warned repents of its evil, then I will relent and not inflict on it the disaster I had planned. And if at another time I announce that a nation or kingdom is to be built up and planted, and if it does evil in my sight and does not obey me, then I will reconsider the good I had intended to do for it. ..[Jeremiah 18:11:12]..This is what the LORD says: Look! I am preparing a disaster for you and devising a plan against you. So turn from your evil ways, each one of you, and reform your ways and your actions. But they will reply, 'It's no use. We will continue with our own plans; each of us will follow the stubbornness of his evil heart.' ..[Prov 1:24-27].. But since you rejected me when I called and no one gave heed when I stretched out my hand, since you ignored all my advice and would not accept my rebuke, I in turn will laugh at your disaster; I will mock when calamity overtakes you when calamity overtakes you like a storm, when disaster sweeps over you like a whirlwind, when distress and trouble overwhelm you." ..[Proverbs 1:28-32].. "They will call to me but I will not answer; they will look for me but will not find me. Since they hated knowledge and did not choose to fear the Lord, since they would not accept my advice and spurned my rebuke, they will eat of the fruit of their ways and be filled with the fruit of their schemes. For the waywardness of the simple will kill them, and the complacency of fools will destroy them; ..[Psalm 50:22].. "Consider this, you who forget God, or I will tear you to pieces, with no one to rescue you: ..[Proverbs 1:33].. but whoever listens to me will live in safety and be at ease, without fear of harm." ..[Deuteronomy 8:19-20].. And if you forget the Lord your God and go after other gods and serve them and worship them, I solemnly warn you today that you shall surely perish. Like the nations that the Lord makes to perish before you, so shall you perish, because you would not obey the voice of the Lord your God. ..[Deuteronomy 4:30].. When you are in tribulation, and all these things come upon you in the latter days, you will return to the LORD your God and obey his voice. ..[Psalms 33:8].. Let all the earth fear the LORD: let all the inhabitants of the world stand in awe of him. ..2.2..~ GOD PLAY US ALL ~..2.2...

  92. November 24, 2015

    Comments about this video:

    waduh bebener hebat nariknyah aku suka nariknyah bebner prepsional kang ikanyah gde lagi slamet mas,,,,,,,,,,,,,,,, .
    Mangkuk betul ckp rod dan mesin murah biar rod kecil mesin murah janji ikan besar ikan x pilih pancing bodoh.

  93. December 19, 2015

    Comments about this video:
    nih la kerja kau Mahatir n Musa, bagi IC sama pelipin. sial juga kau Mahatir, bagus kau turun keningau tologn org tempatan. kalau Sabah kucar kacir jadi macam di Kalimantan, jangan kau salahkan kami orang Sabah. sial juga kau mahatir, manusia berhati busuk n biadap. .
    mother fucker, ini lar kerja mahathir dan umno sabah musa aman, projek megah ic diorang mengancam keamanan sabah, sabah digadai kerana tamakkan kuasa, sabah bukan lagi negara berdaulat tapi negara sabah yang berstatus negeri dalam persekutuan malaysia menjadi tempat tinggal pendatang tanpa izin yang dijadikan alat untuk mengundi umno bn untuk kekalkan kuasa di pilihanraya, umno get a fuck lost away from sabah, i support sabah sarawak keluar malaysia...

  94. December 18, 2015

    Comments about this video:

    yup... tp kena tau teknik memancing & keadaan air (tenang/tiada arus). cri udang hidup size besar (sembulan) dan tak paya guna pemberat... biar dia berenag2... klu kena tarik confirm GT, klu pakai pemberat.. udg tak boleh excape dri ikan kecil termasuk anak ikan sama sana kuat sangkut punya.. so gud luck..
    Salam bro..Udang idup d smbulan brpa hrga ar..sblh mna ad jual 2..cam best pla tau..ada port len g ka..:).

  95. December 14, 2015

    Comments about this video:

    Mcm dah tak ada ikan sana tu...environment sana dab kacau...kurang sdh pari pelawat sana untk membiak dan vri mkn...hanya bodukang yg tinggal sama sampah sarap yg menyampah! Mmg ni kerja org2 sekitar sana yg ndak bertamadun..terutama tu pilakss.
    Sekarang sana tu bnyak bot lalu lalang n biadap2 org nya tp x smua la...patut klu ada org memncing sana drg plahankn bot diorang...ini x...bikin sakit hati ja sana tu...prna 1 kli tu kita mncing diorang tarik pancing kita guna bot...patut nmpak org mmncing lalu la jauh2 sikit bot kamu tu...tw la bot kmu tu smat2(mcm taik)...tp jan la biadap...mohon terasa ya...aq benci org mcm tu bikin smak sabah ja...puii.
    mcm d likas bah ni kan bwah jambatan sana..pnya sandik pari,tdak pernah oo sy dpt..paling2 btul la badukang,kalau memukat paling2 pun dapat ikan todak..huhu.
    tempat memancing mmg strategi cantik tp masalah banyaknya sampah sarap...nie mesti kerja Pilaks tda pelajaran..suka bikin semak...malu kita bila org luar tengok video nie...

  96. December 8, 2015

    Comments about this video:

    Dalam hal ni bukan salah Pesilat... biasalah bila bertempur. Bagi aku, wasit perlawanan perlu pantas dlm mengawal keadaan. Sepatutnya...bila salah seorg Peserta jatuh...wasit perlu bertindak pantas menghalang peserta dari terus mengasak... .

    Haih... Ini silat olahraga bukan tepi jalan pun mau gado... dlm gelangan pun mau 'gado'... disiplin xda... mg takda akal...
    jangan ckp ikut sedap mulut seja naa kan mcm plyer merah pecah mulut pas tu kna tpar ole cgu sendiri.
    kamu yg sebenarnya tdk tau peraturan petandingan takan kw minta en pukul saki bh tu 5.0 juga bh merah ken oleh biru kmu yg tidak au apa2 dri sandakan pun tdk berani sentu plyer biru.lau mw jumpa la d tawau saga nanti siapa yg bnyak cakap..

  97. December 6, 2015

    Comments about this video:

  98. December 1, 2015

    Comments about this video:
    Suluk pailang, hati kering Buto. Slh sorg kwn baik aku org Sabah Murut Serundung sndiri citer mase tu jam kt tawau sne time clash war antara Murut dgn Suluk, xde bran Suluk nk lai kedepan. Last2 lari bertebaran atas dunie. Mse tu kwn aku dgn bdk2 die cume ade 20 org bdk Murut je sdgkn Suluk smpai 30 lebih tp lari ape kes bhai. Kmu urangnie X pyh la mau kasi basar2 Ni hal...dorng yg bagadu diam diam ja sdhla x pyhla trus mau hina bangsa2...suluk tu pun Manusia jga...Saya bangsa kadazan rungus tapi saya ada juga kwn suluk...KITA SABAH BAH..so yg tda kaitn sma Sabah tu boleh out Dari ni komen...BIKIN SAMAK!!!!!. +ezrey ael Kiee betul tu.. sy dusun ranau ramai juga kawan sy yg bangsa suluk, baik2 bah juga durang.. hina2 bangsa ni sy paling anti... sudah jadi budaya bah kita kasi rendah2 bangsa lain seperti pilipin, bugis, kaling, om dll... indak sedar semua tu, malah jadi bahasa ejekan hari2.... Woy agak2 la bh ckp tu.. klau dorang begaduh dorang jak la bh.. jngn la smpai semua suluk kena.. kenapa bgsa kamu tu baik sngt ka.. ndak kunun pernah begaduh.. Apa la tu kunuk pnggil org suluk pilak.. mksd pilak ni ringgit.. bersatu la wahai org sabah.. peace no war ok ^_^.
    Wah2x. dirty little pilak. ble than perkataan ko hah.. Ko igt ko punya bngsa perfect sgt ka. ko pkir ko punya diri tu ada sgla nya Ko pnya Bngsa teda prnah bgado ka. msti prnah kn. smua pernah... Best ke Jatuh kan maruah Bngsa kmi ni. lanun bagai lgi yg lain .. Kijap ko ktwa dluk akuh... Knp bngsa suluk ni hina sgt ah D mata kamu. Cuba klau kamu punya bngsa yg d pndg hina mcm niii.. !! Apa kmu rasa Mangga atau manggis.. Hah!. Pikir la. kita sama2 manusia bh. sma2 makhluk allah. nobody perfect in this world.!. Suluk teda smua jahat. bgitu juga yg lain nya. !. Ko pikir suluk ni smua jahat ka. Knp Ko punya bngsa semua baik ka. hahh.. Bgi jwbn.......... Sempat lgi aku trnmpk coment Yg bngsa suluk ni Piaraan c mahatir sma c Musa aman. apa ko pkir bngsa suluk ni. Binatang ka. sng sja ckp ini itu... Anyway mls la aku coment pnjg lebar. just mau ckp trima kasih krna ckp bngsa suluk cm ni hah. dapat jua la kami pahala free. !! .
    Sa bkn mo tmbirng lh tpi sia nampak di coment2 sakap org suluk tuu buduu lh inilah tdk bgus bh tuu sakap2 org,kalau dia suluk biarlh yg ini ckap drg buat benda2 buruk mcm ko tdk perna buat benda buruk haih malu lh BTW sia org kadazandusun. Buat malu sabah jak alau semua pendatang sial anjing...mintak makan org.curi. Rompak. Rogol. Penagi.penipu.bodek.genster... dll.. hidup sabah halau PTI.
    X semesti owg sabah jak yg bdoh...x bgus ckp mcm tu...mana tempat sama sahaja...hnya nawaitul sahaja.

    Phuii la... Dgn bdk Murut pun pale lutut dh tergegel2 ade hati nk jd raja singa kt Sabah. Tu bru satu, blum lg jumpe bdk2 Dusun, kadazan, rungus ke ape ke. Nak2 lagi kalo jumpe bdk tidung/sungai. Masak lu jai.

    Hina sngat kh suluk nie , weyy smua org pn pndai gaduu bkan suluk saja agak'2 lh klw mauu ckp :) bro ckp pkai mulut jgn ckp pkaii lutut :') Baik korg jaga hal pribadi korg lgy bgus, tk paya hina, bngsa bangsa manusia, kita manusia teda beza Btw kieta hnya semantara di dunia soo jgn belagak sngat lh ,#keeP_caLm_in_respeak_the_people_every_ware_peace✌.

    bro sa simpati cma bngsa kmu. bngsa2 sa ni mmng tda sdar diri mntng2 rmai suluk2 pndatang trus smua suluk trmasuk yg mmng warganegara pun kna hina2. racist btul diurang ni. lek skit bh.

    tidak sedar diri pendatang memang mcm tu.. lagipun keturunan diorang memang diajar hidup kurang ajar untuk melengkapkan kehidupan mereka....
    hak si kiram ka maksud ko hak si katua kamu yg menyembah jin tu ka, minta tulung sama jin supaya menang perang wkaakakakakaka negara2 islam yg lain kasi ketawa itu katua kamurang si kiram bah, sembah jin yg teteda kwakakakakka kasian, mati katak semua kana bomb. ketuanan Melayu,Sulu,Samah,Bugis d Sabah..! kami pejuang sebenar kemerdekaan! org KDM tali barut british! support from Medan,Sumut,Indonesia.. basug noh PILAK..hari tu blk sabah time krismas...cuba2 g tanjung aru pya la dibanjiri pilak...mau jln2 pn rasa xdak selamat suda... . keluarkan muka,supaya boleh tikam lancau aduhai bodohnya..ni mesti dusun rimba ni..hahahah.mesti tgh sakit hati c bodoh ni..ya ampun bengap tahap Pairin la dia ni..hahahah!. 2 Fred daus,teruslah jd Muslim yg baik bro..insyallah! setau aku d akhirat xada istilah pendatang.malah dunia inipun milik Allah sj.menghina sesama bangsa kononya ada pendatang sampai akhirat dah trlajak. Insyallah,semoga saudara dlm lindungan Allah.jika ada emosi dr komenku pula,aku merendah minta maaf. hak kita d dunia sama rata.tanamkn semangat berani,bersatu,rajin jgn busuk hati sesama ras d sabah.kami dah trlalu lama dihina hanya kerana kami trlalu offensif.. ko punya kebodohan ya ampun,bila masa aku sanjung penzina bodoh the issue is you r affraid of penzina 2,kepenakutan kamu yg saya bahaskn.berceramah mcm ustaz tp bela kaum kafir yg terang2an merancang sesuatu d blkg kamu.sekongkol dgn kaum kafir lbh hina dr membenci penzina. aku pun x suka penzina 2.tp apa daya,bnda dah jd,klu diizinkn mau aku kerat.tp yg punya kaum pun x berani buat apa aku mau kifayahkn.
    dan kamu ckp kedai kamu lg byk disini dr KDMkedai apapejaja haramjual syabujual rokok seludupjual cd haramitukah kedai yg ko ckp byk dan banggakannama saja islam tp buat keja haram mkn duit haram.tgkla ba cara hidup kamu mcm binatang,suka mengunakan kekerasan utk menyelesaikan masalah sampai bila la kamu nak maju,bangsa2 lain sdh jauh d dpn,kamu ada apatgk saja d kk org apa yg kotor pengemis isap gam..dari yg budak sampai yg tua suma pun sama..kamu tetap jadi kuli dan d bawah tapak kaki.
    ko minta no fon tp dlm masa yg sama ko pun takut nak bagi apa kes takut org Ranau rupanya.hulu mana ko ni.ni mesti jual kobis pun x pandai.suruh bc signboard bikin apa takut trmasuk kandang babi dogok wogok kau bangsa ko penakut! cuma berani tulis d tandas! bertumbuk d KK,Penampang,Donggongon pun lari,apatah lg mau k Pantai Timur babi,dusun ranau pemakan babi hahahahah!. pilak tu pndtang dr pilipin.. Btul ke Ni pon husb sy gtwu.. sb dia org sabah.. sy org johor.. tp salu dgr dia crita sal pilak ni... steady ko ging.. pilak2 mimang gitu itu.. kunuk bangsa diorg ni tertinggi padahal dunia pun nda mau terima ini bangsa diurang. mcm israel bha itu... Ni dia ucapan2 pemuji dan penyokong penzina-penzina pakistan yg dikutuk oleh Allah. Mudah2an terkutuk lah kamu wahai pemuji & penyokong penzina terlaknat. Dasar keturunan mundu, manusia yg tidak dpt menilai mn suruhan dan tegaham dlm agama Islam. patutlah, Allah turun kan bala ke atas Mindanau dgn kemiskinan dan perang akibat ulah dan perbuatan kalian. Mudah2an Allah lenyapkan kaum mu di muka bumi ini keran penyokong pakistan melakukan zina.. .
    Dgn bangga nya dia memuji dan menyokong perbuatan pakistan penzina yang haram dalam Agama Islam. Maka terlaknat lah kamu dan Allah siksa kamu dgn siksaan yg pedih dunia n akhirat. dasar keturunan mundu asas islam pun tak tahu... sebab itu Allah turunkan bala ke atas kaum kalian atas ulah dan perbuatan yg menyimpang ajaran Islam sebenar... mundu2 sekalian jgn letakkan ayat2 Al-Quran di celah2 kangkang ya, mjatuhkn kesucian Islam sendiri. pi belajar agama la keturunan TAsug.
    HOI pilak, kluarkan muka ko, supaya aku pun bole tikam lancau kau dan saya bukan buta huruf, hanya kami tak suka bahasa suluk dan pilak. bagus kau pulang pilaklan sebelum kau di timbak. Ya Allah Hanya Padamu Ku Berserah Siapa Yg benar siapa yg salah.. Hanya engkau yg tahu segalanya..Engkau balas lh segala kejahatan yg telah dilakukan oleh pilak2x yg tiada perasaan kepada penduduk sabah yg di aniayai..Kami penduduk sabah hanya ingin kan keamanan Sabah..Aman dri org2x yg berkenaan.. Sabah Tanah Air Ku..Jauhi lh kami dri Org2x yg zalim..Amin... pejuang sebenar x mau pengiktirafan.kami mau hak.alhmdlh,sekarang karma mula memihak kpd kami.kekuatan kami brtambah dari hari k hari dan kami memperolehinya dari krja keras,kjujuran,kebijaksanaan.bukan membebel x puas hati mcm puak pemalas 2!.
    OMG, dogok kepenecutanya, APA ini BAHASA SULUK ke Kalu tak pandai tulis bahasa malaysia, kau bukan warga negara sini, BALIK le kau PILAK ke polipin suluk cium pantat si KIRAM BIN TIRAM. ptuuui.

    hahaha... pakistan itu agama apa islam kan itukah ajaran islam yg syumul, sampai puji2 pakistan melakukan perkara terkutuk. kami serahkan sahaja kpd Allah SWT untuk menilai org Islam seperti itu, Allah lebih berkuasa...anda sebagai org Islam mengunakan contoh seperti itu di mana diharamkan dalam agama Islam... adakah anda seorang yang beriman kepada Allah wahai keturunan mundu mindanau. kafir lah kamu lebih kafir daripada orag kafir. Mudah2an neraka jahanam la kmu pengikut islam ghulat..
    btumbuk pn mcm pondan,,cuba sya ada dsana hri tu klu nda sya kasi ampas2 kpla pilak tu d lantai,bikin samak sja d sni. 2 MrFitzchie apa kau shakap bro, kau macam mau mmechbelahkn islam kdm jak nie, kdm kristien dn muslim laen bro jgn ko samakan pulak. hei pilak dgr sini..di era penjajahan jipun siapakah yg membantu penduduk menhalau org jipun klu bkn Britishdimanakah pilak/suluk/tausug ketika ituadakah kamu pernah berjuang dgn kamidimanakah pejuang kesultanan sulu yg kamu bangga2kan ketika tuskrg berani lg mengaku sabah ini milik sulu puii tiada maruah btl sultan kamu tu yg hanya tahu ambil kesempatan..klu begini la cara kamu sampai bila2 pun bangsa suluk/tausug ttp dibawah kaki kami hahaha..terimala hakikat.
    ko mendoakan saudara seislammu dikutuk Allah atas alasan yg ko sndiri x fhm.bc quote 2 betul2 sedara oiii...

    MrFitzcie bullshit, bagus ko balik Kg Tanduo, hidu bau mayat orang kamu terkubur sana, selepas itu balik tawi tawi, dan jgn kembali lagi. Orang macam kau sia suda repot polis, Dulu mereka sangat suka sama kamu tapi selepas bangsa kamu potong leher, jaga2 lah, tiada lagi orang sini boleh toleransi sama kamu.. AMARAN terahkir, kalu aku jumpa ko, tiada ampun lagi.

    bukan hidup tiada harga,tp hidup dan mati biar bermaruah,bukan penakut mcm kamu.sama pakistan 5 org sj d Kota Marudu pun takut,ini kan pula bila ada krisis.klu tiada org Melayu Smenanjung yg brhati baik x taulah apa jd d Lahad Datu,nak harapkn pribumi pemalas dan penakut phui!.

    buat apa nak hentikanini memang sifat semulajadi dorang umpama binatang.gunakan kekerasan utk menyelesaikan masalah biarpun sesama keluarga sendri,jadi biarkan la anak2 tikus ne berlawan berbunuh sesama sendri.. .

    wahai anak2 BumipIslam Sabah,sedarlah,kamilahBSB (Bajau,Suluk,Bugis) yg sebenar2 saudaramu,yg akan dgnmu d kala krisis sebenar.KDM(kdzn dayus malas) hnya berhati busuk bermuka2.diorg tali barut british d era penjajahan.semasa Cobbold Inq,BSB 100% sokong merdeka melalui Malaysia tp KDM brsikap sebaliknya,mereka x pernah ikhlas jd warga Malaysia,mereka mahu Salib trpacak d tgh bumi Sabah.jgn jd bodoh.jgn jadi pemalas seperti mereka.skrg saudara2 Islam kita dr Semenanjung turut syahid akibat RCI..

    hahahah..cara ko comment menampakan tahap kebodohanmu yg mantep! xde masa aku nak mrh,nak tension..ko btul2 klakar la dogok...hahahah!.
    ko prmpn mana la tau psl maruah kelelakian.apa yg penting jelas bangsa kamu penakut,pengecut,x berani brdepan,bila ada krisis.dan ingt ttg masa depan,org yg rajin akan prevail,org pemalas akan kerampasan.smlm PM jnji relocation utk org2 wilayah ESSCOM,hahaha untg lagi.itulah kami!dgn saudara Melayu kami dr Semenanjung!saling memahami,hahaha menang lagi.jgn marah.jgn tulis pintu tandas yup!.
    PLK is PiLaK ! Saya Anti Pilak ! A.A.P (anak anak pelarian) saja bha ani... Ani Kali Tia ! Halau atu Pilak2.. bari samak saja.

  99. December 6, 2015

    Comments about this video:

  100. December 17, 2015

    Comments about this video:

  101. December 11, 2015

    Comments about this video:

  102. December 11, 2015

    Comments about this video:
    SALAM, SY ADA MENJUAL ALAT "SIGNAL KING" YG BERUPAYA CONNECT WIFI MAMAK, MCD, KFC, OPEN WIFI DI SEKITAR ANDA SEJAUH 2KM* [OPEN AREA],KUAT KAN SIGNAL OPEN WIFI, IANYA JUGA MAMPU CONNECT WIFI YG MEMPUNYAI PASSWORD. ANDA TDK PERLU LG UTK BYR BIL INTERNET SETIAP BLN. DAN NIKMATI PELBAGAI PILIHAN WIFI MENGIKUT KESUKAAN ANDA. BERMINAT BOLEH TEMPAH SECARA ONLINE MELALUI SY DGN MENGHUBUNGI 017-6326748 (RAZEEZ) UNTUK ORDER. SILA LAYARI BLOG SY UTK MAKLUMAT LEBIH LANJUT. AJIKWIFIHACKING.BLOGSPOT.COM. Cocok untuk anak SD kelas 5 hingga SMP kelas 3. Karena pada saat itu penis mereka sedang berkembang pesat. Dibantu Alat ini kan menjadi lebih besar dan panjang di usia dewwasanya. Shock This site saw heaven and hell It exists here (jhdh.org) 충격 천국과 지옥이 여기 사이트 보니 진짜 있네 (jhdh.org) Choque Este site viu o céu eo inferno Ele existe aqui (jhdh.org) Choque Este sitio vio el cielo y el infierno Existe aquí (jhdh.org) صدمة؟ شهد هذا الموقع السماء والجحيم كان موجودا هنا (jhdh.org) 衝撃?天国と地獄がここのサイト見たら本当にあるのね(jhdh.org) 震撼?这个网站看到天堂和地狱,在这里存在(jhdh.org) Syok Situs ini melihat surga dan neraka itu ada di sini (jhdh.org) . SALAM, SY ADA MENJUAL ALAT "SIGNAL KING" YG BERUPAYA CONNECT WIFI MAMAK, MCD, KFC, OPEN WIFI DI SEKITAR ANDA SEJAUH 2KM* [OPEN AREA], IANYA JUGA MAMPU CONNECT WIFI YG MEMPUNYAI PASSWORD. ANDA TDK PERLU LG UTK BYR BIL INTERNET SETIAP BLN. DAN NIKMATI PELBAGAI PILIHAN WIFI MENGIKUT KESUKAAN ANDA. BERMINAT BOLEH TEMPAH SECARA ONLINE MELALUI SY DGN MENGHUBUNGI 019-9941529 (FAIZ) UNTUK ORDER. SILA LAYARI BLOG SY UTK MAKLUMAT LEBIH LANJUT. POPPYWIFIHACKING.BLOGSPOT.COM. . A dong stretcher. Sounds a little "Inconvenient" Is it a HARD thing to use I'm thinking it tales BALLS to use that puppy. I guess you have to "COME" (sic) to see it. I bet someone with this device has lots of PULL .
    Don't believe everything you see!! "Cutting edge" means it will cut your penis in 2 pieces. If it looks like a mouse trap, it smells like a mouse trap, it feels like a mouse trap, then... you know the rest..
    ngarut la tu...kalau nak panjangkan konek senang aje.masa nak tidur,tidurlah secara menyarap.tebuk lubang kat tilam kemudian ambil tali dan batu lalu ikatkan kat konek agar konek tergantung kat bawah katil...nanti panjanglah konek tu.macam org kena hukum gantung sampai mati...kan panjang lehernya tu.x payah nak berhabis duit hehehehe. SALAM, SY ADA MENJUAL ALAT "SIGNAL KING" YG BERUPAYA CONNECT WIFI MAMAK, MCD, KFC, OPEN WIFI DI SEKITAR ANDA SEJAUH 2KM* [OPEN AREA],KUAT KAN SIGNAL OPEN WIFI, IANYA JUGA MAMPU CONNECT WIFI YG MEMPUNYAI PASSWORD. ANDA TDK PERLU LG UTK BYR BIL INTERNET SETIAP BLN. DAN NIKMATI PELBAGAI PILIHAN WIFI MENGIKUT KESUKAAN ANDA. BERMINAT BOLEH TEMPAH SECARA ONLINE MELALUI SY DGN MENGHUBUNGI 017-6326748 (RAZEEZ) UNTUK ORDER. SILA LAYARI BLOG SY UTK MAKLUMAT LEBIH LANJUT. AJIKWIFIHACKING.BLOGSPOT.COM. Sure is right. even i was very sad since i workout well for abs but nothing was coming. Listen to this My international body building trainer also recommended this 7 food elements to kill your fat belly. if you are serious go for it now bit.ly/16RSirj=gdffe. yep i agree. i know the bad fat is the reason that stopping 6 pack coming outside even we work out well. Listen to this Do you know about the 7 odd foods that kill belly fat if you don't know about them you must see this. get to know here >> bit.ly/10RQnBg=jenek.

    harga vimax di sabah | Iklan percuma internet mudah dan senang
  103. January 12, 2016

    Comments about this video:

    hi there, so sorry for late reply. I have stopped taking acnotin in July 2014 due to critical mood swing issue, my doctor discontinue my medication. I'm doing fine right now. super clear skin..

    MODEL/PELAKON TAMBAHAN DIPERLUKAN - IklanUtusan
  104. January 3, 2016

    Comments about this video:

    MODEL/PELAKON TAMBAHAN DIPERLUKAN - IklanUtusan
  105. January 9, 2016

    Comments about this video:

    guys ini bukan trumpet tpi siren warning kalau berlaku di sabah pakcik aku yg bagitau jadi semua rakyat sabah jangan membuat spekulasi yg tak masuk akal.
    Bunyi brgema n br echo.tdk jelas.apabila Mic n speaker d dktkn kluar lh bunyi yg brgema.dgn erti kata lain bunyi yg d rakam dari hp ke hp..sori guy bkn xpecaya.tpi record bunyi kurang memuaskn.. Saya memang pernah dengar bunyi kuat seperti ini di awal pagi dan cuaca juga sangat baik tetapi bukan begini perlahan. Bunyinya tersangat sangat kuat tapi yang saya sangat hairan ialah tiada orang yang terbangun dari tidur.. Conspiracy theorists be like "HAARP." Theists be like "The trumpet of Angel Israfil." Realists be like "...". I actually heard this myself. I am not a conspiracy theorist nor religious. I recorded some. I'll upload my own kinda feel cool I got to experience it myself. I don't know what it is, I stay away from religious thought and magical thinking, but its really weird. At first when I realized it was the weird sounds people have been experiencing; I was creeped out, but then I got used to it quickly. Wait until you hear it your self, you won't be so opposing, well why would you. UUC Phase 1, Nampak Sangat Menipu. Kat Telupid Konon. Jangan Menyebarkan Benda Yang Ndak Betul Bah..
    Benar atau tidak, kesahihan rakaman ini belum dapat dipastikan. Sekiranya bunyi tersebut berasal dari langit, kenapa hanya kawasan itu sahaja yang dapat mendengarnya Bersambung:....

    Bunyi ni sama dengan bunyi yang kedengaran di beberapa negara barat sejak kebelakangan ini... tidak kisah la sama ada dimana lokasi sebenar rakaman ini dirakam, tapi apa yang pasti ini memang berlaku di Sabah. Berjaga-jaga lah Hari Tuhan sudah hampir tiba. .

    All of you stupid IDIOTS it's a fucking siren that sounds like a trompet, just because it sounds like a giant trumpet doesnt mean it's from God. THIS is exactly why you all never evacuated sabah on time.
    Tambirang betul. Ini bukan d telupid, ini d uuc phase 1,telipok, Nda tw lh blok mana yg ambil ni video,Tp ini video ini palsu, tda bunyi yg sprti itu yg pernah d dgr sni,bnyi2 tu Mgkn dtg Dr mesin2 yg buat kerja pembinaan d sni,Sbb uuc pn blm siap spnuhnya yg lain dan ad sekolah juga d bina berdekatan dgn uuc,cni pn Sllu bunyi siren utk menandakan masa kerja ma rehat itu sudah sampai. Jangan menyebarkan benda2 palsu. Tq.
    Adang2 tah dang kan membual semua orang ane dang.. Nada keraja lain lagi kah ko aneselain kan menipu semua orang ane Udah tah negeri kamu atu kana bencana gempa bumi.ane lagi kamu ulah2 kan d negeri kamu.. Sadar2 tah diri atu yang menvideo tipu ane.
    penipu...sejak bila telupid ada bngunan begni ni...orang yg post ni video bgus ko rajin lh pegi smbhyang.. Yesus Kristus menjanjikan semua yang beriman kepada-Nya kehidupan yang kekal. Sudah mati untuk kita dan bangkit daripada kematian, dan sekarang Dia tinggal selama-lamanya! Beliau juga akan menyembuhkan badan anda! ▲ \ ▲ \ ▲ \ ▲ ▲ \ ▲ \ ▲ \ ▲.

    MODEL/PELAKON TAMBAHAN DIPERLUKAN - IklanUtusan
  106.  (3 btl vimax izon dan 2 celana vakouu di yogyalarta)
     (vimax a kinshasa)
     (blog vimax use results)
     (vimax branches)
     (vimax in rustenburg pharmacy)
     (guna vimax n harga)
     (i want a directions of vimax cock growth)
     (vimax extender results pictures)
  107. February 1, 2016

    Comments about this video:

    Ubat Kuat dot Com :: Produk Terbaik & Selamat untuk...
  108. February 6, 2016

    Comments about this video:

    Ubat Kuat dot Com :: Produk Terbaik & Selamat untuk...
  109. February 3, 2016

    Comments about this video:

    Pengedar vimax disabah - Your VIMAX Online Store - Jan 26...
  110.  (vimax capsule in available madical store in dehli)
     (pill vimax bentong pahang)
     (vimax 25% discount code)
     (vigrx plus vimax)
     (vimax detox slimming capsules results n comments)
     (vimax coock growth)
     (pastillas vimax energizer)
     (alamat apotik pamekasan menyediakan obat vimax)
     (apotik penjual vimax di bogor cibinong)
  111. March 3, 2016

    Comments about this video:

    SENSUAL PLUS SERUM | Iklan Harian Percuma
  112. February 28, 2016

    Comments about this video:

    Kedai2020.com : Kedai Harga Diskaun
  113.  (vimax regalt 1month)
     (where can i buy vimax in abu dhabi)
     (vimax result)
     (toko vimax pills)
     (dimana membeli vimax dikorea)
     (testingmoni vimax)
     (vimax pills in colombo)
     (vimax detox slimming capsules results n comments)
     (apotek di surabaya penjual vimax)
     (i use one month vimax but no result)
  114. April 1, 2016

    Comments about this video:

    Stokis vimax dikota kinabalu - Your VIMAX Online Store...
  115. Popular pages:
    Vimax Comprar Peru
    Ingredients To Vimax
    Vimax Gl Wiki
    Vimax Apotheke Schweiz
    Vimax Cock Pills In Zimbabwe
    Vimax Pills In Mercury Drugs
    Best Results For Vimax
    Vimax Growth Viagra
    Vimax Cartoon
    Vimax Results Fast



Tags

Featured

WE ACCEPT:
WE SHIP WORLWIDE
These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration or any government agency. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent disease. Affiliate Program Operated by OA INTERNET SERVICES
SHOP WITH CONFIDENCE

payments methods geotrust



All prices are in USD, unless noted otherwise. Rating 7/10

© 2013 - 2017 vimaxpill.men - Try Vimax Male Virility Enhancement Pill All rights reserved. This page was created Friday, 18th of December 2015 at 21:09 PM and last modified Sunday, 03th of April 2016 at 21:09 PM.